Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Ben je zelf ziek, wil je door een beperking hulp bij het huishouden of schiet het huishouden, door de verpleging en verzorging van anderen als mantelzorger erbij in? Heeft je ouder hulp nodig bij het huishouden zodat deze in zijn / haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen? Buro Zorgregie organiseert thuiszorg door huishoudelijke hulp mee te nemen in het zorgplan en bij de PGB aanvraag.

Thuiszorg op maat

We bekijken samen met jou op welke gebieden je huishoudelijke hulp nodig hebt. Misschien heb je moeite met de zwaardere werkzaamheden, zoals stofzuigen, dweilen, ramen lappen en bedden verschonen. Zeker na een zware operatie of wanneer je of je ouder wat ouder wordt, worden deze taken steeds zwaarder. Het kan ook zijn dat een volledige tijdelijke of langdurige uitbesteding van thuiszorg het beste is. Denk dan ook aan afstoffen, afwassen, de was doen en strijken.

Wil je meer weten over huishoudelijke hulp? Neem contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden, zodat je de rust kunt ervaren van een opgeruimd huis.