Over ons

Over ons

Over Buro Zorgregie

Buro Zorgregie bestaat uit een team van ervaren, onafhankelijke, betrouwbare zorgregisseurs die zorg aanvragen regelen in alle fasen van het leven. Buro Zorgregie is op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving en spreekt de taal van de instanties; wij weten op welke zorg je recht hebt en uit welk potje deze vergoed kan worden. Buro Zorgregie kent geen wachtlijsten en kan direct helpen met de invulling van goede en betrouwbare hulpverlening thuis op maat.

Buro Zorgregie regelt snel en efficiënt zorg op maat aan huis

Wil je meer weten over verpleging of verzorging aan huis voor je ouder, kind of partner? Of ben je mantelzorger en heb je ondersteuning nodig bij je zorgtaken? Er kan vaak meer dan je denkt! Neem contact met ons op en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Waarom Buro Zorgregie?

Er zijn 3 goede redenen om samen met Buro Zorgregie thuiszorg te regelen, een zorgplan op te stellen of een PGB aan te vragen:

  1. Veel mensen zijn te bescheiden als het gaat om de invulling van hun zorgvraag. Onze cliënten zijn verrast en opgelucht als ze zien dat wij de noodzakelijke behoeften effectief weten in te vullen in het zorgplan.
  2. Omdat wij de juiste taal spreken en precies weten voor welke vorm van huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging we bij welke instantie moeten zijn. Het zorgplan en de PGB aanvraag belandt meteen op de goede stapel. Dit maakt een snelle indicatie mogelijk.
  3. Het zorgplan wordt direct na indicatie ingevuld met- en uitgevoerd door professionele verzorgers / hulpverleners uit ons netwerk. Zo kunnen we bijvoorbeeld een mantelzorger op deze manier snel ‘ontzorgen’.

Kosten Buro Zorgregie

Onze dienstverlening is transparant. Voordat wij aan de slag gaan geven we een zo realistisch mogelijk beeld van het soort zorg en de vergoedingen waar je aanspraak op kunt maken. Vaak is dit meer dan onze cliënten verwachten.

In de meeste gevallen verdien je de kosten aan Buro Zorgregie weer terug. Wanneer dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld omdat er geen recht is op een PGB, maar er wel een zorgbehoefte is, vinden onze cliënten onze dienstverlening een waardevolle investering.

Wil je meer weten over Buro Zorgregie, over onze zorgregisseurs of onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.