Zorgopvang en begeleiding voor je kind

Zorgopvang en begeleiding voor je kind

Buro Zorgregie organiseert persoonlijke begeleiding voor kinderen en jongeren met ADHD en aan autisme verwante stoornissen, zoals PDD-NOS of Asperger of een verstandelijke beperking. Ook in het geval van chronisch zieke kinderen of bij herstel van een ziekte, overleggen we welke individuele begeleiding je kind nodig heeft en zorgen we ervoor dat dit gerealiseerd wordt. Persoonlijke begeleiding en logeeropvang is een onderdeel van het zorgplan en kan meestal uit een PGB of andere financiële zorgregelingen vergoed worden. Buro Zorgregie ontzorgt jou als ouder en / of mantelzorger wat betref elk aspect rondom logeeropvang en begeleiding voor je kind.

Logeeropvang voor je kind

Wil je je kind laten logeren met goede individuele begeleiding en verzorging? Buro Zorgregie helpt ouders die af en toe eens tijd zonder hun drukke ADHD kind willen doorbrengen. Of ouders met een chronisch ziek of gehandicapt kind, die eens alle aandacht willen geven aan andere kinderen binnen het gezin. Wij weten precies welk logeerhuis de juiste logeeropvang biedt voor de specifieke wensen en behoeften van jouw kind en de juiste persoonlijke begeleiding geeft.

Zelf er eens tussenuit?

Als ouder of mantelzorger is het goed om af en toe aan je zelf te denken, al komt dit altijd op de laatste plaats in je ‘to-do’ lijstje. Soms wil je zelf ook eens uitrusten en weer nieuwe energie opdoen. Alleen, met je partner of met de rest van het gezin. Mocht je als ouder zelf behoefte hebben om er eens tussen uit te gaan, dan verzorgen wij respijtzorg. Zodat een vakantie ook echt een zorgeloos weekje weg is.

Logeeropvang voor je kind in je zorgplan?

Logeeropvang voor je kind lijkt, zeker in het begin, niet een belangrijk onderdeel in je zorgplan. Veel ouders vinden het moeilijk om hun zieke kind een weekendje uit logeren te brengen en kunnen zich vooraf een beetje schuldig voelen. Buro Zorgregie zorgt ervoor dat je kind het weekendje weg ook écht als een heerlijk weekendje weg ervaart. Je kind krijgt alle aandacht en doet leuke dingen. Hierdoor is dit weekendje voor jou of je gezin écht een rustig weekend, zodat jij er daarna weer helemaal voor je kind kunt zijn.
Wil je meer weten over logeeropvang of begeleiding voor je kind, of kunnen we je helpen dit te regelen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder.