Huishoudelijke hulp bij u thuis

Huishoudelijke hulp bij u thuis

Buro Zorgregie regelt hulp in het huishouden voor ouderen. Bijvoorbeeld wanneer u ziek bent of bij een tijdelijke of langdurige lichamelijke beperking of ‘gewoon’ wanneer u of uw vader of moeder door het ouder worden steeds meer moeite krijgen met het huishouden en graag in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving wil blijven wonen. Buro Zorgregie organiseert thuiszorg door huishoudelijke hulp mee te nemen in het zorgplan en in de PGB aanvraag.

Thuiszorg op maat

We bekijken samen met u op welke gebieden huishoudelijke hulp nodig is. Het kan zijn dat met name de zwaardere huishoudelijke taken zoals stofzuigen, dweilen, ramen lappen en bedden verschonen meer moeite kosten. Maar ook wanneer een volledige, tijdelijke of langdurige, uitbesteding van thuiszorg het beste is, nemen we dit op in het zorgplan en bij de PGB aanvraag. Denk in dat geval bijvoorbeeld ook aan afstoffen, afwassen, de was doen en strijken.

Thuiswonen ouder

Met een gedegen zorgplan en PGB aanvraag, zorgen we ervoor dat hulp in de huishouding zo goed mogelijk ingevuld wordt. Soms kan iemand het zelfstandig wonen in een eigen huis op deze manier langdurig voortzetten, zonder dat dit veel vraagt van kinderen, buren of andere mantelzorgers. Buro Zorgregie vindt het prettig wanneer alle betrokken partijen tevreden zijn met huishoudelijke zorg en andere vormen van thuiszorg op maat.

Bent u op zoek naar betrouwbare, professionele huishoudelijke hulp voor u zelf, uw ouder(s) of een hulp behoevende volwassene in uw omgeving? Neem dan contact op met Buro Zorgregie. Wij regelen samen met u huishoudelijke zorg op maat.