René Mijland

René Mijland

Oprichter Buro ZorgRegie en zorgregisseur regio Noord Brabant

“Laatst belde een klant ’s ochtends dat ze om 16.00 uur een rolstoel nodig had. Zo’n kick om iemand op zo’n korte termijn blij te maken! Hoe ingewikkelder de zorgsituatie, hoe groter de uitdaging!

Elke situatie is weer anders en doordat je met mensen te maken hebt, gaat het om veel meer dan ‘sec’ zorgen voor zorg. Zo kwam er een dame bij met het verhaal dat het voor haar gezin financieel beter zou zijn wanneer zij een baan ging zoeken, in plaats van voor haar moeder zorgen. Ik heb ervoor gezorgd dat deze vrouw betaald wordt voor het verzorgen van haar moeder. Een win-win-win situatie! Haar gezin tevreden, haar moeder opgelucht en deze dame was natuurlijk heel gelukkig dat ze voor datgene wat ze het liefst deed, betaald kon worden.

Eenvoudiger gaat de zorg zeker niet worden. Zorgregisseurs zijn de oplossing voor vergrijzing en complexere gezondheidszorg. Een toekomst die al begonnen is! Daarom heb ik Buro Zorgregie opgericht en zet ik dit met passie voort, samen met mijn zorgregisseurs en netwerk van hulpverleners.”

René Mijland

Linkedin profiel René Mijland

[contact-form-7 id=”795″ title=”Contactformulier Algemeen”]