Nieuws

Hieronder vind je de meest recente nieuws berichten op een rij:

[ssbp_hide]

Thuiszorgalarm!

Gepost door op feb 5, 2015 in Wet & Regelgeving | 0 reacties

Er is veel aan de hand in het kader van de hervorming langdurige zorg (WLZ) en de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Momenteel speelt de problematiek rondom de eerste uitbetalingen van het Persoonsgebonden Budget (PGB). In de ogen van Buro Zorgregie is dat nog maar het begin van vele problemen en ellende. Niet om een negatief scenario te schetsen maar een daadwerkelijk beeld weer te geven van wat er staat te gebeuren. (meer…)

Video Uitleg Hervorming Langdurige Zorg

Gepost door op nov 27, 2014 in Wet & Regelgeving | 0 reacties

Heldere uitleg over de nieuwe wetgeving in de zorg vanaf 2015

(meer…)

Naamsverandering

Gepost door op okt 1, 2014 in Buro Zorgregie | 0 reacties

Zorg voorop en cliënt centraal in onze nieuwe naam!

“Buro Zorgregie, voorheen Thuiszorgmakelaar, is onze nieuwe naam. Wij zijn er trots op. De zorg is aan veel veranderingen onderhevig. Wat vijf jaar geleden de lading goed dekte, past nu niet meer bij onze expertise. Om het gat tussen waar we staan en naar hoe de zorg zich verder ontwikkelt, hebben we gekozen voor deze nieuwe insteek met Buro Zorgregie. De zorgregisseurs van Buro Zorgregie stellen de mens en zijn of haar zorgbehoefte voorop. (meer…)

Veranderingen in het sociale domein

Gepost door op sep 15, 2014 in Wet & Regelgeving | 0 reacties

Twijnstra Gudde hebben een overzicht gemaakt waarin op eenvoudige en visuele wijze de veranderingen in het sociale domein per 1 januari 2015 worden samengevat. Zie Decentralisaties in het sociale domein (Twynstra Gudde)